Профил

Как да обзаведем модерно дома си с мебели по поръчка

Започваме с чистотата в къщата. С модерния дизайн в един апартамент се дава чувство за чистото и подреденост. Естествено когато всичко е подредено и е в тон с нещата и се получава успокояващ ефект.


Модерния дизайн води със себе си и задачата да се поддържа непрекъснато чист и подреден. Няма нищо по-лошо от това, да видите че той е изпаднал в хаос и е ненаглежден. Друг основен дизайнерски трик да се направи да изглежда просторно. Студио апартаментите дори имат способността да са доста просторни, когато са подредени в подходящия начин.


Обзавеждане и интериорен дизайн са неразделна част от това да превърните вашия дом в дом-мечта. Опитайте се да избягвате по-обемистите мебели в тесни помещения стават да бъдат по-малки отколкото са в действителност. Хубаво е мебелите да се нареждат по-близо до стените,защото така се дава усещане за по-голямо помещение. Сигурен съм, че ако подредите мебелите в стаята както трябва, ще се забелязват и най-малките детайли в нея. Мебели по поръчка Варна могат да бъдат закупени от Дибо 21. 


Хубаво ще е да да бъде наблегнато върху мебелите със стъкло. Стъклото е материал, което се вижда много често. Докато хората с традиционално мислене могат да предпочитат мебели от дърво, в модерния апартамент се препоръчва да има повече стъкло. Стъкло ви кара да чувствате една светлина и чистота в стаята. Отразявайки се в стъклото слънцето придава модерна естетическа привлекателност.


Друго нещо, което може да направите е да приложите разноцветно стъкло , което можете да свържете в тон с другите цветове в помещението ви. Може също да бъде и в контраст с другите неща.Тук вече вие сами си решавате.Но който и да изберете няма да направите грешка,защото както и да го направите ще изглежда модерно.


Другия трик на дизайнерите е употребата на цветовете. Предлага Ви се възможност да избирате от най-различни цветове за вашия апартамент,естествено всичко ще е по ваш стил. Някои хора предпочитат меки и неутрални цветови гами. Други са се насочили към ярки цветове.При идеи за обзавеждане с неутрални цветове на стените се акцентира върху мебелите в стаята или обратната.


Ако бъдат използвани можем да получим приятното чувство на спокойствие и релкасация. Цветовете, които много добре се съчетават са пасивните и искрящите.Много модерно в последно време е този тип съчетание.Например, като се свържи червен цвят с черен или с друг ярък цвят.


Посъветвайте се с квалифицирани дизайнери - те могат да ви направят на компютър визуално как би изглеждал вашия апартамент преди да вземете някакви действия.

 

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на ivanbiqcha

Категории · Архив

рекламирай тук